4.9.2014

Jeshua on Herra!

Jeshua vapauttaa!

Ja alkaen Mooseksesta ja kaikista profeetoista hän selitti heille, mitä kaikissa kirjoituksissa oli hänestä sanottu.(Luukas 24:27)

Armo tuli maailmaan Jumalalta 2000 vuotta sitten ja on voimassa tänäänkin.
Jeshua nimittäin! Jeshua vapautti Barabbaan kuoleman tuomiosta, joka odotti, sitä, kuin kuka tahaana tänä päivänä kuoleman sellissä..mutta Jeshua oli tuo mies, joka antoi murhaajalle, vapauttavan tuomion, tullakseen itse tuomituksi kivuliaan ruoskinnan jälkeen, kivuliaaseen kuoleman tuomioon ristille. (jossa usei useita päiviäkin ihmiset virui, ennen kuolemaa)
Jeshuan armo armahti ensin tuon Barabbaan ja sitten ristillä, koko ihmiskunnan synnit, jotka Jumala laittoi Jeshuan kannettavaksi ja sovitettavaksi. Halusiko Jeshua täyttää tehtävän halusi täyttää Isän tahdon, rukoili kyllä Getsemanessa, niin, että hikipisaratkin oli verta, että kuolemantuska oli suuri ja pyyti Isältä, että tuo malja siirtyis pois, mutta kaiken rukouksen päätteeksi, Jeshua Sanoi: Tapahtukoon Isä sinun tahtosi!
Jumalan oikeus ja armo tapahtui sitten Jeshuan kautta, oikeus oli se, että Jumalan oikeuden
mukainen tuomio minullekkin olisi ikuinen tuomio kadotuksessa, erossa Jumalan kasvojen edestä, ainiaaksi. Oikeuden sovitti Jeshua kärsimällä ristillä ja armon osuus tuli siinä, että otin vastaan syntisenä Jeshuan elämääni ja niin sain Jumalalta anteeksi synnit, jotka olisin kantanut omilla ansioilla kadotus tuomioon, mutta ikuinen ELÄMÄ onkin Herrassa Jeshuassa, jonka kautta on uudesti syntymä ja taival joka päivä Taivaan Isän tahdossa, joka on vapautta olla tekemättä syntiä, mutta kukaan ei kykene elämään ilman, että ei koskaan sorru tekemään syntiä, kysymys onkin teenkö sitä tahalleen kokoajan? Ei tahdon Jeshuan kanssa elää maailman parasta tietä, jolla Jeshua näyttää tien!
Jos tänään kuulet sydämellä tuon synnin syyttävän äänen, niin pyydä Herraa Jeshuaa (Jeesusta) avuksesi ja rukoile, että Jeshua antaisi sulle anteeksi ja, että tahtoisit Hänet elämääsi, niin olet pelastuksen tiellä. Ja etsi lähin seurakunta, joka elää todeksi uskon ja joka tuntuu kodilta!

Armo tulee silloin sinunkin elämääsi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti