26.3.2016

Enää en elä minä, vaan Kristus elää minussa


Tämä pitää paikkansa en enää elä minä, vaan Herra Jeesus Kristus minussa!
Gal.2:20
"Enää en elä minä, vaan Kristus elää minussa. Minkä nyt elän lihassa, sen elän uskossa Jumalan Poikaan, joka on rakastanut minua ja antanut itsensä alttiiksi minun puolestani."

Itse elin aikaa elämässä, jolloin elin itselleni ja en ajatellut ollenkaan edes lähimmäisiäni, vaan
itseäni, että sain elää elämän nautintoja ja kaikkea, mitä Jumalan silmissä ja yhteiskunnan silmissä oli rikollista.
Huumeet ja päihteet oli elämässäni tärkeitä itselleni, kun elin aikaa ennekuin Jumala puuttui elämääni
se oli todella ratkaisevaa sen kannalta, että pystyin jatkamaan elämää, koska kaiken järjen mukaan
en olisi selvinnyt hengissä.


2.Kor.5:15
" Hän on kuollut kaikkien puolesta, että ne, jotka elävät, eivät enää eläisi itselleen vaan hänelle, joka on heidän tähtensä kuollut ja noussut ylös."

Paikkansa pitää alhaalla oleva Raamatun jae, että vanha "minä" on kadonnut, enhän muuten olisi tässä enkä uskossa. Vaan olen uusi luomus Kristuksessa.
2.Kor.5:17
"Jos siis joku on Kristuksessa, hän on uusi luomus. Vanha on kadonnut, uusi on tullut tilalle! "

Koin olevani myös itse syntisistä suurin, koska usein rikoin Jumalan käskyjä ja tahtoa myös uskoon tultua. Kuitenkin minut Jumala on armahtanut ei siksi, että olisin ansainnut, vaan armosta!
Joten kärsivällisyyttä Jumalalta on minun kohdallani tarvittu. Ja kaiken lisäksi, kun pysyn ja olen uskossa Jeesuksessa Kristuksessa saan iankaikkisen elämän hänessä. Näin tuossa Sanan kohdassa
hyvin selvästi kerrotaan.

1.Tim.1:15-17
" Tämä sana on varma ja täysin vastaanottamisen arvoinen: Kristus Jeesus on tullut maailmaan pelastamaan syntisiä, joista minä olen suurin.
 Mutta minut armahdettiin, jotta Kristus Jeesus minussa ennen muita osoittaisi kaiken kärsivällisyytensä, esikuvaksi niille, jotka vastedes uskovat häneen ja saavat iankaikkisen elämän.
 Ikuisuuksien Kuninkaalle, katoamattomalle, näkymättömälle ja ainoalle Jumalalle kunnia ja kirkkaus aina ja iankaikkisesti! Aamen."


En tarvitse enää katsoa entiseen ja muistella, mikä olen ollut, vaan missä olen nyt!
Olen uskossa Jeesukseen Kristukseen ja olen hänessä ja hän elää minussa. Synnit on sovitettu ja niitä ei enää Jumala ota esille oikeuden käyntiä varten, vaan Jeesus on minut verellään lunastanut ja Jumala ei näe minua, vaan Jeesuksen minussa, joka on minut lunastanut.

Fil. 3:12-14
" Ei niin, että olisin jo saavuttanut sen tai tullut täydelliseksi, vaan minä riennän sitä kohti, että voittaisin sen omakseni, koskapa Kristus Jeesus on voittanut minut omakseen.
Veljet, minä en katso sitä vielä saavuttaneeni. Yhden minä kuitenkin teen: unohtaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessä,
minä riennän kohti päämäärää saadakseni voittopalkinnon, jonka omistamiseen Jumala on minut kutsunut taivaallisella kutsulla Kristuksessa Jeesuksessa. "

Kaiken lisäksi olen itse saanut Jumalalta taivaallisen kutsun Kristuksessa Jeesuksessa.

Gal.3:13
"Kristus lunasti meidät vapaiksi lain kirouksesta, kun hän tuli kiroukseksi meidän puolestamme, sillä on kirjoitettu: "Kirottu on jokainen, joka on puuhun ripustettu."

Kiitos Jumalalle hänen pitkämielisyydestä, laupeudesta ja armosta syntistä kohtaan Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä, Aamen!