2.4.2015

Sillä minulle elämä on Messias ja kuolema on voitto. ????

Fil. 1:21 "Sillä minulle elämä on Messias ja kuolema on voitto." ????

Fil:1:21 "Sillä minulle elämä on Messias ja kuolema on voitto."  Tämä on yksi lempi jakeitani raamatusta, mutta uskaltaisinko elää todeksi tämän Paavalin lausuman Sanan kohdan?
Ja vielä pari lainausta raamatusta Paavalin kertomana:
Apt.21:13/20:24 "  Silloin Paavali sanoi: "Mitä te teette, kun itkette ja raastatte sydäntäni! Minä olen valmis, en ainoastaan sidottavaksi vaan myös kuolemaan Jerusalemissa Herran Jeshuan (Jeesuksen) nimen tähden." 
" En kuitenkaan pidä henkeäni minkään arvoisena, kunhan vain vien päätökseen juoksuni ja Herralta Jeshualta saamani palvelutehtävän: julistaa Jumalan armon evankeliumia. "

Rohkeita lausumia ja vieläpä Paavali eli todeksi nämä Sanan kohdat! 

Entä minä? Rohkenisinko kaikessa täyttää Herran Jeshuan tahdon? Vasta olen lukenut Kiinalaisen veljen kirjoittamasta kirjasta sen verran rohkaisevia ja puhuttelevia kirjoituksia, että päätin lyhyesti kirjoittaa blogin tästä evankeliumin rohkeudesta viedä maailman ääriin evankeliumi ja miten oikeasti käytännössä uskaltaisin puhua yhtä rohkeasti, kuin veli Paavali tai VELI YUN, koska Veli YUN on todella elänyt Herran Jeshuan tahdon mukaisesti ja kärsinyt paljon evankeliumin tähden, kuten monet hänen kotimaan veljensä. 

Yksinkertainen käsky Jeesukselta: Mark. 16:15 " Hän sanoi heille: "Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumia kaikille luoduille. "

Aivan yksinkertainen käsky, mutta ei toki Jeshua ilman apua lähettänyt, vaan Pyhä Henki, joka on välttämätön. 

Luuk. 24:46-49 "  "Näin on kirjoitettu. Kristuksen tuli kärsiä ja kolmantena päivänä nousta kuolleista, 
 ja parannusta syntien anteeksiantamiseksi on saarnattava hänen nimessään kaikille kansoille, alkaen Jerusalemista. 
 Te olette tämän todistajat. 
 Ja minä lähetän teille sen, minkä minun Isäni on luvannut. Mutta pysykää te tässä kaupungissa, kunnes teidät puetaan voimalla korkeudesta." 

Apostolit, Jeshuan ylösnousemus todistajat ja silti he tarvitsivat Pyhän Hengen, ennen, kuin he olivat valmiit todistamaan Jeshuasta Messiaasta!

Apt. 1: 8 " Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki tulee teidän päällenne, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka."  

Näiden sanojen turvin uskon, että voin olla Jeshuan todistaja ja en häpeä evankeliumia tai pelkäisi elää ja kuolla Jeshuan vuoksi. ???
Koskaan en voisi todeksi tietää uskaltaisinko kuolla Vapahtajani, Messiaan Herran Jeshuan nimen puolesta?
Mutta jokaisen päivän tahdon elää Jeshualle ja kuolla, mutta minun ei pidä luottaa itseeni, vaan Jeshuaan. 

Joh. 15: 5 " Minä olen viinipuu, te olette oksat. Se, joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, kantaa paljon hedelmää, sillä ilman minua te ette voi tehdä mitään."
Matt. 9:37-38 " Silloin hän sanoi opetuslapsilleen: "Eloa on paljon, mutta työmiehiä vähän.
 Rukoilkaa siis elon Herraa, että hän lähettäisi työmiehiä satoa korjaamaan."



Niinpä ilman Jeshuaa en voi tehdä mitään!












SHALOM!