25.10.2014

ישוע המשיח אדוני

http://biblehub.com/interlinear/isaiah/53.htm



Ilmaisu vapaus Suomessa? Kommunisti maissa ja monessa muslimi maissa ilmaisu Kristinuskosta ja Jeesuksesta puhumisesta on rangaistavaa jopa!

Onko Suomessa tasa-arvossa kaikki?

Aiemmin olen laittanut ilmoituksia Kristinuskoon liittyen, mutta ne on hylätty soraäänin.

I believe
Finnish flag symbol is in cross
Ihmiset elää, kuin kommunisti maassa, jossa Evankelionti on kielletty tavalla tai toisella. Ja useammassa muslimimassa on sama käytäntö.

ONKO SUOMESSA SAMOIN? Vastaus on EI!

Käytännössä se ei ihmisten sosiaalisessa ympäristössä toteudu kunnioittavalla tavalla, vaan sitä koetaan monin paikoin tuputtavana.
Tuputtaako ihminen oman elämänsä käytännössä esim. käymällä huorissa, baarissa ja elämällä muuten siveetöntä elämää ja kotona juopotellen ja lapset siitä kärsien.
Suomi on aikanaan perustettu Jumalan Sanalle, Raamatulle ja lipussa on risti symboli ja mitä se merkkaa? Eikä Jeesus mestattu ristille olisiko se merkki siitä?


Aion laittaa ääneni esittää ylemmälle virkaa tekevälle viranomaiselle, jos asia on ns. vainoamista jos koen jatkuvaa poikotti ajattelua.

this symbol is my logo for my faith
Jokainen uskonto, vakaumus, mielipide ja aate on tasa-arvolain mukaista tuoda asiallisesti esiin.

 

Ja en lopeta Jeesuksesta puhumista, siksi, että ihminen kieltää sen jos kerran laki on tasa-arvossa muitten ilmoitusten kanssa.






Raamatun teksiä lainaten: Bible Word:( Look you Bible yourself)

Kirje Roomalaisille , Romans 15:3 b,
Jesus carried, my
for my sins

 "Niiden herjaukset, jotka herjaavat sinua, ovat osuneet minuun." 

Ap.t. , Acts 5.38-42

Nyt minä sanon teille: pysykää erossa näistä miehistä ja antakaa heidän olla. Jos tämä hanke tai toiminta on ihmisistä, se raukeaa tyhjiin,  mutta jos se on Jumalasta, te ette voi kukistaa heitä. Varokaa, ettei teidän havaittaisi taistelevan Jumalaa vastaan." Niin he myöntyivät hänen neuvoonsa.  Kutsuttuaan apostolit sisään he pieksättivät heidät ja kielsivät heitä puhumasta Jeesuksen nimessä mutta päästivät heidät vapaaksi.
 Silloin apostolit lähtivät pois neuvostosta iloiten siitä, että heidät oli katsottu arvollisiksi kärsimään häväistystä Jeesuksen nimen tähden.
 Eivätkä he lakanneet vaan opettivat joka päivä temppelissä ja kodeissa ja julistivat evankeliumia Kristuksesta Jeesuksesta.