3.9.2016

Blogiini aiheeseen liittyen: "Arvostelu mieli ja keskinäinen yhteys"

Blogiini liittyen: "Arvostelu mieli ja keskinäinen yhteys"
Olen ottanut kantaa blogissa: "Arvostelu mieli ja keskinäinen yhteys" (jonka otsikko oli: Oikea herätys? Tarkoitus oli otsikkoa muuttaa asian yhteyttä koskevammaksi)

Tarkoitus on kirjoittaa mahdollisimman hienotunteisesti. Koska itse tahdon olla rakentamassa omalta osalta Jumalan seurakuntaa, ruumiissa, jonka pää on Jeesus Kristus. Tahdon miettiä, mikä loukkaa Herraa en sitä, mikä loukkaa ihmisen tunteita tai ajattelu mallia. En kuitenkaan tahdo loukata henkilökohtaisesti ketään: ihmistä/Jeesukseen uskovia, joten en laita nimiä, enkä seurakunnan nimiä.


Aihe kyseisessä blogissa ei ollut evankeliointi, vaikka  lopussa laitoin Joh.3:16 ja jotain, joka hieman koskee evankeliumia.

Eräs ihminen arvosteli tuota blogia ja en henkilökohtaisesti sitä ottanut, vaikka toki tunteet on minulla myös jos tunteissa joskus kuohuu, niin kuitenkin järjellä tahdon asioita käsitellä ja myös huokailla/rukoilla Jumalan puoleen.


Jos ajattelen kautta historian on arvosteltu herätyksiä/ilmiöitä ja jokainen niistä on kaatunut tai pysynyt pystyssä Jumalan seurakuntana. Ja on niitäkin toki historiassa ja tänä päivänä, jotka itsestäni on kyseen alaisia. Minun ei tarvitse jäädä murehtimaan niitä, jotka mielestäni on huuhaata tai ei ole Jumalasta, koska mikään pakko minun ei ole seurata sellaisia.
Jokaisella on kuitenkin itse oikeus lukea blogini kenenkään sitä mustamaalamatta. Vaikka en mahda sille mitään jos haluaa joku sanoa, että: "tuo oli surkea blogger tmv."
Toki täytyy ottaa kaikki kritiikki vastaan, mutta täytyy myös jokaisen oppia ottamaan vastaan takaisin jos on arvostelija/kriitikko. Olen monesti itsekkin omasta mielestä loistava kriitikko. :D

Kuten en seuraa tai käy esim. Mormonien kokouksissa tai Jehovan todistajien<---- kerran olen käynyt Varkauden konventti salissa. Ja aika yllättävän hyvä juttu tuokio oli erään naisen kanssa. :) Ihmisiä hekin ovat, vaikka itse en usko heidän oppiinsa ja pidän sitä harhaoppisena.


Minulla on oikeus kirjoittaa blogissani mitä sydämelleni tulee ja Herrani minut seuloo kirjoituksieni suhteen ja olen hänelle tilivelvollinen en ihmisille jos en loukkaa jotakin henkilökohtaisuuksilla.


Evankelioivat kirjoitukset on sitten erikseen ja olen niitä joitakin kirjoittanut.


Tässä vielä kyseisen blogin osoite: http://mjl777.blogspot.fi/2016/09/oikea-heratys.html







Tämän lyhyesti kirjoitin, että jos jollekin selviää ajatukseni paremmin blogin suhteen blogissa: "Arvostelu mieli ja keskinäinen yhteys"



Jumala teitä siunatkoon! <3



mjl@