28.5.2015

Päihteetön elämä uskossa Jeesukseen?

 Päihteetön elämä uskossa Jeesukseen? 

 Ajoittain mietin ryhmää, (Facebookissa tms.) joka olisi niille, jotka ovat olleet päihteiden käyttäjiä ja tahtoo vertaistukea! Tämä on todella iso asia, koska paljon on niitä, jotka syrjäytyy uskoon tultua nopeasti. Näin itse olen ainakin huomannut.. en sitten tiedä, miten on laita seurakunnan johdolla ajatuksen suhteen?
 Aluksi moni hehkuu Jeesuksen rakkautta ja intoa uskossa, mutta mihin sitten lopulta tökkää mielenkiinto? Seurakunnan ilmapiiri on todella tärkeä! Ei voi pelkästään ajatella, että alkaa Jeesusta ylistämään ja seuramalla Jeesusta niin ongelmat häviää, kuin tuhka tuleen? Onko kaikki samaa mieltä se nyt ei varmaankaan pidä paikkaansa?
 Varmasti useampi voi todeta, että ei ole helppoa olla entisen narkkarin/päihteiden käyttäjän tukena? itse ainakin myönnän, mutta toki on paljon ihmisiä, jotka ovat syvistä vesistä tulleet joiden kanssa tulee juttujen tasolla toimeen. Mutta se ei ainoastaan riitä..? Ainakaan koko elämän tarpeita ajatellen? Olemmehan jokainen ihmisiä, vaikka on entinen narkki tms..?
Toki Suomessa on mielestäni paljon seurakunnan järjestämää avustustoimintaa esim: www.kan.fi/.
Ja sitten esim: www.viadia.fi/. Varmaan on joitakin muitakin kristillisiä avustus toimintoja, valtakunnallisesti ja paikallisesti. 
Nämä ovat osa avustusta narkkarin/päihteiden käyttäjän elämään.

Itse haastan itseä myös näillä tärkeillä, hyvinkin ajankohtaisilla asioilla, jotka varmaan on ollut ajankohtaisia jo pitkään ja tulee olemaankiin?

Monia eri muotoja voisi keksiä tähän, mutta minun täytyy olla realisti ja antaa ajatuksia, joista itse voin olla perillä, enkä miettiä asioita, jotka ovat hyviä, mutta en osaa ratkaisua niihin löytää tai vastausta. 
Ja siksi olen tähän blogiin kysymysmerkillä laittanut asioita, joista en ole, niin varma, että voisin väittää  niitä aivan todeksi.


 

SHALOM!