11.5.2016

Upein Maailma!


upein maailma
Upein Maailma!

Monesti ihmiset jopa uskovat pitää ilmestyskirjaa pelottavana ja vaikeata, jopa kertoa siitä. Minulle ilmestyskirja on todellinen dokumentti siitä, mitä uskoni on upeasta tulevasta maailmasta ja ennen uusia taivaita ja uusia maita on vielä 1000 vuotinen Jumalan valtakunta/ taivasten valtakunta, joka kuvataan raamatussa Jesajan kirjassa todellisesta rauhasta, juuri sitä, mitä ihmiset odottavat. Monet ei usko kirjaimelliseen 1000 vuotiseen taivasten valtakuntaan, mutta itse uskon. Siitä on nyt turha alkaa spekuloida! Itse aihe on se, että ilmestyskirja on todella uskoni päämäärän näyttäjä. Kirkkauden päämäärä Herrassa Jeesuksessa! Antaa Sanan puhua puolestaan:

Ilm. 22:1-5

”Enkeli näytti minulle myös elämän veden virran, joka hohtavana kuin kristalli kumpusi Jumalan ja Karitsan valtaistuimesta.

Keskellä kaupungin pääkatua ja virran molemmilla puolilla oli elämän puu, joka kantoi kahdettoista hedelmät antaen hedelmänsä joka kuukausi. Puun lehdet ovat kansojen tervehtymiseksi.



Mitään kirousta ei enää ole. Siellä on Jumalan ja Karitsan valtaistuin, ja hänen palvelijansa palvelevat häntä.

He näkevät hänen kasvonsa, ja hänen nimensä on heidän otsassaan.

Yötä ei enää ole, eivätkä he tarvitse lampun valoa eivätkä auringon valoa, sillä Herra Jumala valaisee heitä. Ja he hallitsevat aina ja ikuisesti. ”

Jo tämä tekstin pätkä saa minut ihastumaan paikkaan, joka on uskoville luvattu. Miksi vaan uskoville? Lue seuraava raamatun kohta ilmestyskirjan 1. luku 1.,2. jae:

 ”Jeesuksen Kristuksen ilmestys, jonka Jumala antoi hänelle näyttääkseen palvelijoilleen, mitä pian on tapahtuva. Sen hän ilmoitti lähettämänsä enkelin kautta palvelijalleen Johannekselle,

 joka vakuuttaa todeksi Jumalan sanan ja Jeesuksen Kristuksen todistuksen, kaiken minkä on nähnyt.”

Uskotko Jeesukseen tai edes Jumalaan?

Ilm. 22:14 ” Autuaita ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi oikeus elämän puuhun ja että he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin.”

Ei ole oikeutta päästä elämän puuhun jos ei ole uskoa Jeesukseen, koska hänen kautta uskomalla voi pestä vaatteensa.

Ilm. 7:14         "Nämä ovat ne, jotka tulevat siitä suuresta ahdistuksesta. He ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä. ”

Tämä ei näytä upealle, mutta suosittu kuvaus ilmestyskirjasta
Näin selkeästi Sana puhuu. Jo en saa sinua vakuuttuneeksi tästä, että jos sinulla ei ole uskoa Herraan Jeesukseen en voi pakottaa uskomaan.

Ilmestyskirja kuitenkin tarjoaa vielä aivan lopussa pelastuksen mahdollisuutta.
Ilm.22:17 ” Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon lahjaksi elämän vettä.”

Elämän vettä! Elämän vesi viittaa Pyhään Henkeen. Ja sitä ei voi saada ilman uskoa Jeesukseen.

Joten jos sinulla on jano, niin hanki elämääsi Vapahtaja Herra Jeesus Kristus ja tee parannus/käänny Jumalan puoleen. Ja saat jos uskot? Elävää Vettä Lahjaksi!

Mutta tämä oli myös uskoville, joten muista, että ilmestyskirja on siunaava Sana jos on usko Jeesukseen ja elät uskosi mukaan. Ilm. 22:7, 21 ” Minä tulen pian. Autuas se, joka ottaa varteen tämän kirjan profetian sanat! "Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa.”
Aamen!