30.12.2014

Kun rakastan Israelia rakastan myös kaikkia kansoja ja erityisesti myös Islam maita!

Arabialainen N-kirjaimeista on tullut solidaarisuuden osoitus Irakin kristityille.
ISIS on maalannut kirjaimen kristityiltä ryöstämiin rakennuksiin
merkiksi siitä, että ne ovat islamilaisen kalifaatin omaisuutta.

N-kirjain tarkoittaa Nazarene eli kristitty

Kun rakastan Israelia rakastan myös kaikkia kansoja ja erityisesti myös Islam maita!

Israelin ja juutalaisen kansan ohellla rakastan kaikkia kansoja, ihmisiä, mutta erityisesti myös Islam taustaisia ihmisiä. 
Yksi vaikuttava tekijä siihen, että Arabit asuvat Israelin maassa ja heidän rajanaapureina ja Lähi-Idän ongelmista on jatkuvasti mediassa ja uutisissa. Mutta olen lukenut ja katsonut vaikuttavia TV-ohjelmia, joissa messiaaniset juutalaiset ja kritityt arabit tulevat eryisen hyvin toimeen keskenään ja, mikä on syy? JESHUA!
En yleistä, että ei tulisi muutkin arabit ja juutalaiset toimeen heitäkin on Israelissa rintarinnan asumassa ja ei ole erimielisyyksiä, mutta on ääri tapauksia olemassa ja mikään väkivalta fyysinen eikä henkinen ole minusta moraalisesti hyväksyttävää ja sen kun ihmiset ymmärtäisi, niin olisi hyvä ihmisten elää missä tahaan paremmin toistensa kanssa.
Mutta Jeshua, mitä erityistä hän tuo tuohon ihmisten suhteisiin? Jeshua tuo rakkautta sellaista rakkautta, jota ihmisessä ei luonnollisesti ole, koska jo Jeshuan käsky on: Joh. 13:34-35 " Uuden käskyn minä annan teille: rakastakaa toisianne. Niin kuin minä olen rakastanut teitä, rakastakaa tekin toisianne.
 Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, että teillä on keskinäinen rakkaus." 
Tämä keskinäinen rakkaus on ihmisillä, jotka ottavat elämään Jeshuan ja saa myös lahjaksi Pyhän Hengen, joka vaikuttaa Jumalan rakkautta meidän elämässä, kun olemme uskossa Jeshuaan. 
Ja tässä haluan laittaa raamatun paikan: Joh. 16:13-15 " Mutta kun Totuuden Henki* tulee, hän johdattaa teidät kaikkeen totuuteen. Hän ei puhu omia ajatuksiaan, vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja hän ilmoittaa teille, mitä on tuleva.
Hän kirkastaa minut, sillä hän ottaa minun omastani ja ilmoittaa teille.
 Kaikki, mitä Isällä on, on minun. Siksi minä sanoin, että hän ottaa minun omastani ja ilmoittaa teille."
*Pyhä Henki
Eikö ole upeaa, kun emme tarvitse, kun lukea raamattua ja kuunnella, mitä Pyhä Henki sanoo, niin hän myös johdattaa meitä tuntemaan Jumalaa paremmin, Jeshuassa! 
Lähi-Idän konfliktit vähenee, kun ihmiset alkaa tulla uskoon, kristittyjä arabeja, kuin muissa Islam maissa asuvia kristittyjä Iranilaisia, Pakistanilaisia, Afganistanilaisia, Indonesialaisia ja kaikkialta, missä on Islam maita. Ja messiaaniset juutalaiset ja arabi kristityt voi kokoontua yhdessä, kuin myös minä suomalainen kristitty voi mennä samaan seurakuntaan, kuin juutalainen, arabi ja kaikkialla maailmaa yksi Jumalan seurakunnan ruumis Jeshua HaMashiach/Jeesus Kristus ja me
jotka uskotaan Jeshuaan ollaan Jumalan seurakunnan ruumiissa, jonka pää on Jeshua ja me uskovat ruumiin osia ja jäseniä.




 Ef. 2:11-22 " Yhdeksi Kristuksessa
Muistakaa sen vuoksi, että ennen te lihanne puolesta pakanat, ympärileikkaamattomat - näin teitä nimittävät ne, joita lihaan käsin tehdyn ympärileikkauksen mukaan sanotaan ympärileikatuiksi -
 että te siihen aikaan olitte ilman Kristusta, olitte vailla Israelin kansalaisoikeutta, osattomia lupauksen liitoista, ilman toivoa ja ilman Jumalaa maailmassa.
 Mutta nyt Kristuksessa Jeesuksessa olette te, jotka ennen olitte kaukana, päässeet lähelle Kristuksen veressä.
 Hän on meidän rauhamme. Hän teki nuo molemmat ihmisryhmät/Juutalaiset ja pakanat yhdeksi ja purki niitä erottavan vihollisuuden muurin,
 kun hän omassa lihassaan teki tehottomaksi käskyjen lain säädöksineen. Näin hän teki, jotta hän omassa itsessään loisi nuo kaksi yhdeksi uudeksi ihmiseksi ja niin tekisi rauhan
 ja jotta hän yhdessä ruumiissa ristillä sovittaisi nuo molemmat Jumalan kanssa ja niin omassa itsessään tekisi lopun vihollisuudesta.
 Hän tuli ja julisti rauhaa teille, jotka olitte kaukana, ja rauhaa niille, jotka olivat lähellä.
 Hänen kauttaan on meillä molemmilla pääsy yhdessä ja samassa Hengessä Isän luo.
 Te ette siis enää ole vieraita ettekä muukalaisia, vaan te olette samaa kansaa pyhien kanssa ja Jumalan perheväkeä,
 apostolien ja profeettojen perustukselle rakennettuja, kulmakivenä itse Kristus Jeesus.
 Hänessä koko rakennus liittyy yhteen ja kasvaa pyhäksi temppeliksi Herrassa.
 Hänessä tekin rakennutte yhdessä muiden kanssa Jumalan asumukseksi Hengessä.




Ja näin lyhyesti kirjoitettuna haluan avata myös Jumalan antamia ajatuksia teille blogin lukijat! Koska sen minkä Jumala on antanut minulle haluan jakaa sen teidän rakkaiden ihmisten kanssa.