12.5.2016

Olen itsekäs!


Koskettaako tämä? Sanon kyllä!
Olen itsekäs!

Olen itsekäs ihminen sen helposti voin myöntää ja, kun luen alla olevan tekstin, niin ei enää ole puolusteluja omaa itseäni kohtaan.

”Meidän on hyvin helppo pysytellä erossa kärsimyksestä ja vailla kosketusta kärsimykseen, joka määrittää ihmisten ison enemmistön olemassaoloa tällä planeetalla. Olen lukenut, että jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita ylläsi, katto päänpäällä ja nukkumapaikka, olet rikkaampi, 75% maailman ihmisistä! Jos sinulla on vähänkin rahaa lompakossa ja muutamia kolikoita vaihtorahaksi jossakin astiassa, kuulut maailman rikkaimpaan kahdeksan prosenttiin; 92 prosentilla on vähemmän varoja elämiseen kuin sinulla! Jos et ole koskaan kokenut taistelun vaaraa, vankeuden tuomaa yksinäisyyttä, kidutuksen tuskaa tai nälkiintymisen kipuja, olet maapallon 500 miljoonan muun ihmisen edellä. Jos voit osallistua seurakunnan jumalanpalveluksiin ilman pelkoa ahdistelusta, pidätyksestä, kidutuksesta tai kuolemasta, olet siunatumpi kuin kolme miljardia ihmistä maailmassa. ”

Lainattu kirjasta: Dangerous Surrender , Kay Warren

Onko tuttua? Minulla on kaikkea ja asiat todella hyvin, kun luin tuon kirjassa olevan tekstin.

Tämä pitäisi olla helppoa ajatella, että nyt itselläni on kaikki hyvin ja en voi valehdella. Kaikki on mitä elämiseen tarvitsen! Ja omaan turvallisuuteen. Saan julistaa uskoani Jeesuksesta ihan ilman seuraamuksia ja saan vapaasti kokoontua seurakunnassa. Mitään ei puutu fyysistä tarpeista eikä henkisistä eikä myöskään hengellisestä. Kaikki ruumis, sielu, henki ja sosiaalinen kokonaisuus tyydytettävissä ilman pelkoa, kidutusta, kipuja, nälkää..jne.. ja en tarvitse olla yksin on vaimo ja kavereita.

Miksi minä valitan? Valitanko sitä, että ei ole muuta, kuin aikaa valittamiselle, että nyt menee näin ja noin huonosti.. Eiiii! Elänkö itselleni vai lähimmäiselle parhaaksi? Sanoisin itselleni. Ja samoin elänkö Jumalalle ilman, että haluan omilla ehdoilla sen tehdä? Näin juuri asetan vielä ehtoja Jumalalle.
Etiopia kärsii pahimmasta kuivuudesta vuosikymmeniin. Noin 10 miljoonaa ihmistä heistä 4,6 miljoonaa lapsia, uhkaa jopa nälänhätä

linkkit:
http://www.fida.info/?gclid=Cj0KEQjw09C5BRDy972s6q2y4egBEiQA5_guv6vTk0INJMKH-9fvsXpXDUezPlewdCwAmVXw8BmCxV0aAqvQ8P8HAQ

http://www.viadia.fi/




Rukous

”Jumala, se, mitä pyydät minulta, näyttää saavuttamalta. Tiedän, että varjelen liikaa minän valtakuntaa. Osittain olen valmis elämään enemmän sinulle kuin itselleni, mutta osittain olen hirvittävän peloissani. Anna anteeksi, että elän itselleni. Olen tullut siinä todella hyväksi. Tajuan nyt yhä selvemmin, että antautumisesta sinulle – itseni kieltämisestä, ristin ottamisesta ja sinun seuraamisestasi – koituu minulle kustannuksia. Mutta koska tiedän, että sinä loit minut rakastamaan itseäni ja annoit itsesi minun puolestani, ojennan sinulle minän valtakunnan avaimet. Pelasta minut itseltäni. ”

Lainattu kirjasta: Dangerous Surrender , Kay Warren

Tämän kirjan kirjoittaja kertoi, joka kannattaa opetella:

Mark.8:34-37 ” Sitten Jeesus kutsui luokseen väkijoukon ja opetuslapsensa ja sanoi heille: "Jos joku tahtoo kulkea minun perässäni, hän kieltäköön itsensä, ottakoon ristinsä ja seuratkoon minua.


 Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun ja evankeliumin tähden, pelastaa sen.


 Mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omakseen koko maailman mutta saisi sielulleen vahingon?


 Sillä mitä ihminen voi antaa sielunsa lunnaiksi?”

Aamen!

JOTTA PAHA VOITTAISI, RIITTÄÄ ETTÄ HYVÄT IHMISET EIVÄT TEE MITÄÄN. -Edmund Burke